dakbedekking

Waarom juist nu klussen in huis!

Thuiswerken
In verband met het Coronavirus zijn we allemaal genoodzaakt om zoveel mogelijk thuis te blijven. Je kunt het zien als een ongemak en gedoe omdat je je vrienden en familie niet kunt zien, maar je kunt het ook zien als een geweldige kans. Gelukkig, hè? Ja, een mooie kans om dingen in en om het huis te regelen. Wat dacht je van wat klusjes in en om je huis? Zo voel je je thuis en maak je van je huis een paleis! En dat is maar goed ook, want de lente en de zomer komen in zicht. Kijk hoe u uw huis weer zomerklaar kunt maken. Lees verder om te leren hoe u dit kunt doen.

Vergeten missies

Nu we veel thuis zijn geweest, is dit het perfecte moment om vergeten missies in te halen. Hoe zit het met uw cv-ketel? Werken alle radiatoren, zoals badkamerradiatoren, nog naar behoren? Is het goed onderhouden of heeft het onderhoud nodig? De meeste ketels moeten om de 10-15 jaar worden vervangen, anders ontstaan ​​er onaangename en mogelijk zeer gevaarlijke gevolgen. Denk aan gaslekken, koolmonoxidelekken of simpele foutmeldingen waar je net een koude douche van kunt krijgen. Het is ook niet erg prettig, maar het is beter dan iets levensbedreigends. Overweeg andere onderhoudsproblemen. Is je oven schoon? Of misschien heeft uw koelkast een grondige reiniging nodig. Er zijn veel banen waarbij u zich na voltooiing veel comfortabeler thuis zult voelen. Wij zijn een professioneel bedrijf dat uw ketel kan onderhouden en inspecteren! Met hun jarenlange ervaring garanderen zij dat uw cv-ketel nog enkele jaren meegaat. Of neem contact op met Dakenshop Dakbedekking voor nieuwe dakisolatie in Urk, zo kunt u uw energierekening betalen!

Alleen geverfd
Nou, eigenlijk best goed geschilderd. Hoe zien je muren en plafonds eruit? Je kunt echt het verschil zien als je een beetje witte verf op de muur schildert. Je kunt jezelf dood verven, maar als je muren/plafonds niet zo wit zijn als ze oorspronkelijk waren, zien ze er een beetje grijs uit. Dus, bedek het allemaal, misschien zou je partner deze grote borstel moeten hebben. Je huis is weer fris. Alsof je net bent ingetrokken. Een ander groot voordeel is dat het de waarde van uw huis verhoogt. Als je het wilt verkopen, komt dat zeker de waardering van je huis ten goede.

Opruimen en weggooien

Altijd de meest “saaie” klus, maar ook een hele opluchting: schoonmaken en vooral alles wegdoen. Ergens na de winter is je huis zo rommelig dat het altijd een beetje rommelig lijkt. Je kunt zo vaak en zo goed schoonmaken als je wilt, het helpt alleen niet. Het is ook goed als je de moed hebt om die dingen los te laten. Zo creëer je ook meer rust en kun je je beter focussen op je werk (bijvoorbeeld met de huishoudster). Beloof een maand lang minstens 5 dingen per dag weg te gooien. Zo wordt het een automatisme en sta je aan het eind van de maand versteld van het resultaat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *